Anti-tumor turmix

Az alábbi receptet tudományos alapokon készült, olyan természetes összetevőket tartalmaz, amiknek bizonyítottan anti-tumor hatás tulajdonítható.

A következő recept Sonia Nicholas, amerikai orvos biológiai kutató tollából származik, aki 15 éves kutató tapasztalattal rendelkezik. 


Anti-tumor turmix

Hozzávalók:
* fél teáskanál kurkuma
* 1/8 teáskanál finomra őrölt feketebors
* 2 narancs (meghámozva és kimagozva)
* 1 citrom (meghámozva, mag nélkül)
* 2 szár zeller
* fél teáskanál Matcha zöld tea por
* 1/3 vörös káposzta

Turmixold le a narancsot, citromot, zellert és vöröskáposztát. A zöld tea port keverd el egy evőkanál forró vízben, hogy rendesen feloldódjon, majd add a turmixhoz. Add hozzá a kurkuma port és a fekete borsot, majd jól keverd el.
Fogyaszd minden nap!

Csodás hatása összetevőiben rejlikKurkuma


 
A kurkuma kurkumint tartalmaz, és az egyik legjobban kutatott természetes anti-tumor hatású élelmiszer napjainkban. A kurkuminról korábbi kutatások megállapították, hogy képes gátolni a ráksejtek szaporodását és a tumor terjedését mell-, máj-, száj-, és gyomorrák esetén. A kurkumát mindig feketeborssal együtt kell fogyasztani, mely nagyon jelentősen megnöveli annak felszívódását a belekben.


Citrusfélék


 
A citrusfélékben található flavonoidok és karotinoidok erős antioxidánsok és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Tanulmányok szerint a citromban található limonoidok közvetlen ráksejt pusztító hatással rendelkeznek.Zeller

 
A zeller apigenint tartalmaz, ami hatékonyan pusztíthatja a tüdő, a mell, a vastagbél, a pajzsmirigy és a méhnyak rákos sejtjeit.
Zöld tea


 
A zöld tea EGCG-t tartalmaz (epigallocatechin), ami gátolja a ráksejtek osztódását és elősegíti az apoptózis, vagyis a természetes sejthalál folyamatát. A zöld tea kivonat hatékonyabb, mint a forró vízben áztatott zöld tea levelek fogyasztása.


Vörös káposzta

 

A vörös káposzta indolt és egy izotiocianát nevű vegyületet tartalmaz, ami gátolja a ráksejtek növekedését és kialakulását. Gyulladáscsökkentő hatású és elősegíti az apoptózist.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése